برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

استفاده از اسانس میخک و نانو اسانس میخک (Eugenia caryophillata) در بیهوشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: جهان تيغي فرزانه*,قلي پوركنعاني حسنا,ابراهيمي پونه,جعفريان حجت اله,شاهسوني داور
 
 *گروه شيلات، دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي معطر و ادويه ايي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه گنبد كاووس
زمان:  1395دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: بيهوشي، نانو اسانس گل ميخک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 103   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی