برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر روغن های اسانسی گیاهان نعناع و پونه بر باکتری های شکمبه گوسفند دالاق

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: محمدي روناک*,راه چمني رضا,قنبري فرزاد,فريور فريبا
 
 *گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي معطر و ادويه ايي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه گنبد كاووس
زمان:  1395دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: روغن هاي اسانسي، نعناع، پونه، پارامترهاي تخميري، گوسفند دالاق
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 409   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی