برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر افزودنی باکتریایی و روغن های اسانسی رزماری، رازیانه و زنیان بر روند تولید گاز سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مقصودلو فرشته*,بيات كوهسار جواد,قنبري فرزاد,طليعي فاختك
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي معطر و ادويه ايي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه گنبد كاووس
زمان:  1395دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسانس هاي روغني، افزودني باکتريايي، روند توليد گاز
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 46   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی