برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست و ورمی کمپوست بر صفات کمی و کیفی نعناع آبی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: دهخدا مهناز*,فرنودي فرزاد
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد دامغان
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي معطر و ادويه ايي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه گنبد كاووس
زمان:  1395دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: نعناع آبي، كمپوست، ورمي كمپوست
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 69   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی