مشخصات مقاله عنوان: بررسی تاثیر سطوح مختلف کمپوست و ورمی کمپوست بر صفات کمی و کیفی نعناع آبی نوع ارائه: مقاله نویسنده: دهخدا مهناز*,فرنودي فرزاد *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد دامغان عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي معطر و ادويه ايي نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه گنبد كاووس زمان: 1395, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: نعناع آبي، كمپوست، ورمي كمپوست مقالات نشریه ای مرتبط: ندارد مقالات همایشی مرتبط: ندارد ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 115 آخرین های بلاگ گوگل اسلاید ابزاری برای ارائه محتوانگارش فصل نتیجهگیری در پایان نامهدانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشی ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی