برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مروري بر کاربرد محصولات تراريخته و اهميت آن در توسعه پايدار کشاورزي و امنيت غذايي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اعلايي مهسا,شيردلي مهرنوش*,حاجي محمدي بهادر
 
 *مرکز تحقيقات سلامت و ايمني غذا، دانشگاه علوم پزشکي شهيد صدوقي يزد، يزد، ايران
 
عنوان همایش: همايش محصولات تراريخته در خدمت توليد غذاي سالم، حفاظت از محيط زيست و توسعه پايدار
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه كشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
زمان:  1395دوره 1
 
 
چکیده: 

در دنيا نسبت افزايش جمعيت به مراتب بيشتر از محصولات کشاورزي مي باشد و فقط در برخي از کشورها تناسب اين دو پيشرفت قابل توجه است، ولي معمولا در کشورهاي در حال توسعه اختلاف فاحشي بين افزايش جمعيت و ميزان توليد محصولات کشاورزي وجود دارد و مردم آن کشورها دچار گرسنگي پنهان يا آشکار مي باشند. به همين دليل توسعه کشاورزي پايدار با توجه به در نظر گرفتن جمعيت در حال افزايش، نياز روز افزون براي تامين غذا، خسارت وارده به محيط زيست و بهره برداري بيش از حد از منابع طبيعي، از مقوله هاي بسيار مهم در دنياي کشاورزي امروز مي باشد. لذا به کارگيري از علم بيوتکنولوژي، با هدف افزايش کيفيت و تنوع مواد غذايي، توليد گياهان مقاوم به تنش هاي زيستي و غيرزيستي، کاهش مصرف سموم شيميايي و کودها و همچنين افزايش کارايي و راندمان توليد محصولات کشاورزي، به عنوان راه حلي براي توسعه پايدار کشاورزي و تامين امنيت غذايي، بسيار حائز اهميت مي باشد.

 
کلید واژه: محصولات تراريخته، بيوتکنولوژي، امنيت غذايي، کشاورزي پايدار
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 171   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی