برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مجموعه فیزیک: تاثیر دما و زمان پخت بر ریزساختار نانوذرات هگزافریت استرانسیم

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حسيني شهاب الدين*,موسوي قهفرخي سيدابراهيم,زرگرشوشتري مرتضي
 
 *گروه فيزيک، دانشکده علوم، دانشگاه شهيد چمران اهواز، اهواز
 
عنوان همایش: همايش بلورشناسي و کاني شناسي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  دانشگاه شهيد چمران اهواز
زمان:  1391دوره 20
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: هگزافريت استرانسيم، سل - ژل، ريزساختار، مونوفريت استرانسيم
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 47   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی