برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی مقاومت به شوری در هلو رقم آلبرتا با استفاده از غلظت عناصر غذایی

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: رحيمي فردوس*,سجادي نيا عبدالرضا,يعقوبي ساردوئيه رضا
 
 *جهاد کشاورزي شهرستان کرمان
 
عنوان همایش: كنگره علوم باغباني
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1394دوره 9
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ارقام، هلو، شوري
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 171   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی