برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: زارعي مهوش*,راحمي مجيد,عزيزي مجيد,تهراني فر علي
 
 *گروه علوم باغباني و مهندسي فضاي سبز، دانشگاه فردوسي مشهد
 
عنوان همایش: كنگره علوم باغباني
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1394دوره 9
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: انجير، تحمل شوري، سديم، پتاسيم، کلر
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 197   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی