مشخصات مقاله عنوان: اثر تنش شوری بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت برخی ژنوتیپ های گندم نان در مرحله گیاهچه ای نوع ارائه: مقاله نویسنده: صفاريان ندا*,رضوي خديجه*,سبحانيان حميد,بخشي خانيكي غلامرضا *پژوهشکده زيست فناوري کشاورزي، پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيک و زيست فناوري تهران عنوان همایش: كنگره ملي زيست شناسي ايران نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن زيست شناسي ايران، دانشگاه تبريز زمان: 1395, دوره 19 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: تنش شوري، گندم نان، آنزيم هاي آنتي اکسيدانت، محتواي پرولين مقالات نشریه ای مرتبط: ملاک فقهی تعیین ارش جنایتنقد و تحلیل مبانی فقهی ماده 619 قانون مجازات اسلامی(مصوب 1392)دیه طحال: با نقدی بر رای وحدت رویه دیوان عالی کشورگزارش یک مورد پیوند سه انگشت قطع شده ناشی از حادثه شغلی و تعیین دیه و ارش آن از دیدگاه پزشک قانونیمفهوم و مبنای نظریه عمومی ارش در قراردادها با تاکید بر تحلیل اقتصادی آن با مطالعه تطبیقی مقالات همایشی مرتبط: اثر سطوح مختلف پیریدوکسین و کینتین بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت تحت شرایط شوری در مرحله جوانه زنی گلرنگارزیابی اثر تنش شوری بر روی فتوسنتز و محتوای کلروفیلی در برخی از ژنوتیپ های گندم نانبررسی واکنش ارقام گندم نان ایرانی به تنش شوری در مرحله جوانه زنی و گیاهچهتجزیه همبستگی ژنوتیپ های مختلف گندم نان، تریتیکاله و گندم دوروم در پاسخ به تنش شوریمکان یابی QTLهای برخی صفات زراعی گندم نان تحت تنش شوری با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 157 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی