مشخصات مقاله عنوان: اثر متیل جاسمونات و تنش شوری بر کمیت و کیفیت اسانس در گیاه نعناع فلفلی نوع ارائه: مقاله نویسنده: كلانتري بهناز,وطن خواه الهه*,عندليبي بابك *گروه زيست شناسي، دانشکده علوم، دانشگاه زنجان عنوان همایش: كنگره ملي زيست شناسي ايران نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن زيست شناسي ايران، دانشگاه تبريز زمان: 1395, دوره 19 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: نعناع فلفلي، بازده اسانس، متيل جاسمونات، شوري مقالات نشریه ای مرتبط: ارتباط نگرش مذهبی با سلامت عمومی و مصرف سیگار در دانشجویان ایرانیوضعیت مصرف سیگار بر اساس مدل مراحل تغییر در بین دانشجویان پسر در سال 89-1388شیوع مصرف سیگار و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان دو دانشگاه شهر کرمانمیزان شیوع و علل گرایش به مصرف سیگار در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیلبررسی تاثیر باورهای فراشناختی و نگرش مذهبی، بر گرایش به مصرف سیگار در نوجوانان مقالات همایشی مرتبط: تاثیر شوری آب دریا بر برخی از صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita)اثر تنش خشکی روی خصوصیات مورفولوژیکی، کمیت و کیفیت اسانس نعناع فلفلی Menth piperitaبررسی اثرات کودهای بیولوژیک روی صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس نعناع فلفلیبررسی تنش شوری و خشکی بر روی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه نعناع فلفلی .Mentha piperita Lبررسی تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد نعناع فلفلی ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 152 آخرین های بلاگ دسترسی رایگان به مجموعه داده هابررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برق ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی