مشخصات مقاله عنوان: تکنولوژی تولید عوامل پروبیوتیک گیاهی نوع ارائه: مقاله نویسنده: صابري ريسه روح اله*,احمدزاده مسعود *گروه گياه پزشکي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه ولي عصر (عج) رفسنجان عنوان همایش: همايش ملي كنترل بيولوژيك در كشاورزي و منابع طبيعي ايران نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه فردوسي مشهد، دانشگاه تهران، سازمان حفظ نباتات، موسسه تحقيقات گياه پزشکي کشور زمان: 1394, دوره 3 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: پروبيوتيك، فرمانتور، ميكروارگانيسم، فرمانتاسيون مقالات نشریه ای مرتبط: نقش فلسفه در ساخت و تولید روان شناسی اسلامیفلسفه علم پدیدارشناسی هرمنوتیک و پژوهش کیفی مقالات همایشی مرتبط: بررسی روند تولید صنعتی پروبیوتیک ها با بیان چالش ها و ملزومات لازم از طراحی سویه تا فرمولاسیون نهاییتاثیر اگزوپلی ساکاریدها در بهبود کیفیت مواد غذایی پروبیوتیکتکنولوژی تولید محصولات پروبیوتیک از میوه ها و سبزیجاتمعیارهای ارزیابی ایمنی سویه های پروبیوتیکمروری بر اثر سلامت بخشی باکتری های پروبیوتیک در تولید ماست ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 82 آخرین های بلاگ آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به وردتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی