مشخصات مقاله عنوان: بررسی اثر دمای پخت بر خواص ساختاری و مغناطیسی نانو ذرات فریت منیزیم- روی (فیزیک) نوع ارائه: مقاله نویسنده: نيايي فر محمد*,نظري سميه *گروه فيزيک، واحد علوم و تحقيقات خوزستان، دانشگاه آزاد اسلامي، اهواز عنوان همایش: همايش بلورشناسي و کاني شناسي ايران نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: دانشگاه شيراز زمان: 1393, دوره 22 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد. کلید واژه: فريت، سل ژل، مغناطيس سنج ارتعاشي مقالات نشریه ای مرتبط: مقايسه خواص ساختاري و مغناطيسي نانوذرات فريت نيکل، فريت کبالت و فريت نيکل کبالتسنتز و مشخصه يابي نانوساختارهاي فريت نيکل با استفاده از روش سونوشيميايي و بررسي خواص مغناطيسي آنمطالعه ساخت و اثر جانشاني منگنز بر خواص ساختاري و مغناطيسي نانوذرات MnxFe0.7-xZn0.3Fe2O4ساخت و بررسي ويژگي هاي ساختاري و مغناطيسي نانوذرات فريت منگنز جانشاني شده با کبالتتوليد نانو ذرات فريت مس منگنز به روش هم رسوبي و بررسي خواص حسگري به منظور تشخيص اتانل مقالات همایشی مرتبط: بررسی اثر دمای پخت بر خواص ساختاری و مغناطیسی نانوذرات فریت منیزیم- روی (زمین شناسی)بررسی خواص ساختاری و مغناطیسی نانو ذرات فریت نیکلبررسی تاثیر دمای پخت بر ویژگی های مغناطیسی و ساختاری نانوذرات فریت اسپینلی سرب (PbFe2O4)خواص ساختاری و مغناطیسی نانو ذرات فریت بیسموت با آلاییدگی مضاعف لانتانیوم و ساماریومسنتز و شناسایی نانو ذرات مغناطیسی فریت باریم تهیه شده به روش سل- ژل بازدید یکساله 48 آخرین های بلاگ با LUDWIG مقاله بهتری بنویسیماحساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناروابط اصطلاحات در پردازش زبان طبیعیکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی