برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی اثر دمای پخت بر خواص ساختاری و مغناطیسی نانو ذرات فریت منیزیم- روی (فیزیک)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: نيايي فر محمد*,نظري سميه
 
 *گروه فيزيک، واحد علوم و تحقيقات خوزستان، دانشگاه آزاد اسلامي، اهواز
 
عنوان همایش: همايش بلورشناسي و کاني شناسي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  دانشگاه شيراز
زمان:  1393دوره 22
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: فريت، سل ژل، مغناطيس سنج ارتعاشي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 48   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی