برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ارزیابی خواص ضد میکروبی اسانس دانه گیاهان رازیانه، زیره سیاه و زیره سبز بر قارچ Botrytis cinerea تحت شرایط In vitro

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مونسان فاطمه*,مجيدي هروان اسلام,زرين نيا وحيد
 
 *گروه اصلاح نباتات، دانشکده علوم کشاورزي، دانشگاه علوم و تحقيقات، تهران
 
عنوان همایش: همايش ملي پايش و پيش آگاهي در گياه پزشكي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه گنبد كاووس
زمان:  1395دوره 2
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: رازيانه، زيره سبز، زيره سياه، اثرات ضد قارچي، Botrytis cinerea
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 153   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی