برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي ميزان روغن و اسيدهاي چرب قبل و پس از برداشت در 7 رقم و ژنوتيپ بادام

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: مجرد زهرا,حسنلو طاهره,ايماني علي*
 
 *پژوهشکده کشاورزي کشاورزي، سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي ، تهران، ايران
 
عنوان همایش: كنگره علوم باغباني
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1394دوره 9
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: بادام، اسيد چرب، روغن
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 109   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی