برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر نسبت هاي مختلف آمونيوم:نيترات:اوره در حضور نيکل بر ويژگي هاي کيفي ميوه ي توت فرنگي رقم پاروس

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: دانشمند بهاره*,عشقي سعيد
 
 *دانشگاه شيراز
 
عنوان همایش: كنگره علوم باغباني
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1394دوره 9
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: توت فرنگي، نسبت هاي مختلف آمونيوم:نيترات:اوره، نيکل و خصوصيات کيفي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 79   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی