مشخصات مقاله عنوان: امنیت غذایی، تولید محصولات کشاورزی و سلامت جامعه نوع ارائه: مقاله نویسنده: رحماني حميدرضا* *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان اصفهان عنوان همایش: همايش بررسي چالش هاي زيست محيطي عرصه كشاورزي و امنيت غذايي نوع همایش: سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي حامی: سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي زمان: 1391, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: مقالات نشریه ای مرتبط: بهبود قابلیت تجزیه پذیری بیولوژیک 2، 4، 6 تری کلروفنل با استفاده از فرایند اکسیداسیون فنتونبررسی کارایی فرایند شبه فنتون در حذف 4- کلروفنل از محیط های آبیمطالعه بهبود قابلیت تجزیه پذیری شیرابه زباله به روش اکسیداسیون فنتوناکسیداسیون 4- کلروفنل با کاربرد توام فن آوری اکسیداسیون پیشرفته و مایکروویو اصلاح شده در فاضلاب صنایع پتروشیمی و شیمیاییحذف پاراکوات از محلول های آبی با استفاده از فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته فنتون و شبه فنتون مقالات همایشی مرتبط: چالش های پیش روی سلامت و امنیت غذایی در بخش کشاورزیمروری بر کاربرد محصولات تراریخته و اهمیت آن در توسعه پایدار کشاورزی و امنیت غذاییمحصولات تراریخته و امنیت غذاییامنیت غذایی در ایرانامنیت غذایی، کشت بهینه و ارگانیک در محصولات کشاورزی ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 320 آخرین های بلاگ نگارش فصل نتیجهگیری در پایان نامهدانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنید ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی