برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ارتباط بین میزان آنتوسیانین و رنگ پوست میوه در چند رقم سیب قرمز رنگ ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: رفيعي مريم,بخشي داوود,ناصري لطفعلي,قرباني انسيه,كريمي اسماعيل*
 
 *دانشگاه مراغه
 
عنوان همایش: كنگره علوم باغباني
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1394دوره 9
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آنتوسيانين، رنگ ميوه، سيب ايراني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 70   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی