مشخصات مقاله عنوان: ارزیابی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند نوع میوه بومی شمال ایران نوع ارائه: پوستر نویسنده: مرادي ديگه سرا مهتاب*,بخشي داوود,قرباني انسيه *دانشگاه خليج فارس، بوشهر عنوان همایش: كنگره علوم باغباني نوع همایش: سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي حامی: سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي زمان: 1394, دوره 9 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: ظرفيت آنتي اکسيداني، کاتچين، کوئرستين، ميوه مقالات نشریه ای مرتبط: تغييرات ترکيبات فنلي کل و فعاليت آنتي اکسيداني در ميوه رز (.Rosa sp) در طي دوره رسيدن ميوهبررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و ترکيبات آنتي اکسيداني ميوه ژنوتيپ هاي مختلف کنار هندي استان هرمزگان مقايسه ارزش غذايي و ترکيبات آنتي اکسيداني ميوه کيوي رقم ‘هايوارد’ در روش هاي کشاورزي ارگانيک، تلفيقي و متداولخواص آنتي اکسيداني ميوه توت فرنگي (.Fragaria vesca L) در دو مرحله تکويني رسيده و نارستعيين زمان مناسب برداشت برخي رقم هاي مرکبات بر اساس ميزان ترکيب هاي مفيد و ظرفيت آنتي اکسيداني ميوه مقالات همایشی مرتبط: بررسی ترکیبات فنلی ، فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان رزمارینیک اسید برگ های اکلیل کوهی (Rosmarinus officinalis) در فصول مختلفبررسی محتوای فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سیب زمینیاثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره سیب گلاب بومی منطقه کاشانشش هفته تمرین منظم شنا موجب بهبود تعادل وضعیت اکسیدانی و آنتی اکسیدانی بافت قلب رت های دیابتی بازدید یکساله 72 آخرین های بلاگ با LUDWIG مقاله بهتری بنویسیماحساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناروابط اصطلاحات در پردازش زبان طبیعیکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی