مشخصات مقاله عنوان: بررسی اثر رسانیدن آرد بر روی شاخص میکروبیولوژیکی و زلنی آرد گندم نوع ارائه: مقاله نویسنده: زارع بهنميري زهرا,معتمدزادگان علي,نقوي ميثم,حمزه شبنم عنوان همایش: كنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي نوع همایش: سازمان ها و مراکز غير دولتي حامی: گروه همايش ياران، سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي زمان: 1395, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: آرد گندم، شاخص ميکروبيولوژيکي، کيفيت نانوايي مقالات نشریه ای مرتبط: بهداشت گندم، آرد و نانتاثير افزودن آرد جوانه گندم چربي گرفته بر ويژگي هاي کيفي سوسيستعيين معيارهاي كيفي آرد و خواص رئولوژيكي خمير براي توليد نان تافتون از گندم هاي ايرانيتعيين مقدار داكسي نيوالنول در آرد گندم با استفاده از ستون ايمنوافينيتي و كروماتوگرافي مايع با عملكرد بالا بهبود خواص نانوايي آرد تازه به وسيله روش هاي فيزيكي و شيميايي مقالات همایشی مرتبط: بررسی اثر رساندن آرد بر روی شاخص های کیفی آرد گندمبررسی ویژگی های میکروبی آردگندم در کارخانجات آردتاثیر دانه بندی ماسه بر روی مقاومت برشی نمونه های بهسازی شده به روش میکروبیولوژیکیاندازه گیری مایکوتوکسین داکسی نیوانول در دو نوع آردبررسی خصوصیات کیفی کیک اسفنجی تهیه شده با مخلوط آرد بلوط و آرد گندم به عنوان غذای فراسودمند بازدید یکساله 97 آخرین های بلاگ با LUDWIG مقاله بهتری بنویسیماحساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناروابط اصطلاحات در پردازش زبان طبیعیکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی