برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر رساندن آرد بر روي شاخص هاي کيفي آرد گندم

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: زارع بهنميري زهرا*,معتمدزادگان علي,نقوي ميثم,حمزه شبنم
 
 *مهندسي کشاورزي، علوم وصنايع غذايي، موسسه آموزش عالي تجن، قائمشهر
 
عنوان همایش: كنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي
حامی:  گروه همايش ياران، سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1395دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: گلوتن، رساندن آرد گندم، کيفيت پروتئيني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 153   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی