برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذائی بر غلظت عناصر غذایی (N،P،K) خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک

نوع ارائه: سخنراني
نویسنده: كريمي راد عاطفه*,طباطبايي سيدجلال,كاظم نيا حبيب,كريمي راد رقيه,كوكبي سميه
 
 *دانشگاه تبريز، تبريز
 
عنوان همایش: كنگره علوم باغباني
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1394دوره 9
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: دماي ناحيه ريشه، هدايت الکتريکي محلول غذائي، خيار گلخانه اي، کشت هيدروپونيک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 59   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی