برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ارزیابی اثرات حلال های مختلف بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره میوه های تازه و خشک زرشک (oreintalis Berberis)

نوع ارائه: سخنراني
نویسنده: حبيبي ناهيد*,نعمتي سيدحسين
 
 *دانشگاه فردوسي، مشهد
 
عنوان همایش: كنگره علوم باغباني
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1394دوره 9
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: زرشک، انتي اکسيدان، خواص دارويي زرشک، حلال هاي آنتي اکسيدان ها
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 83   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی