مشخصات مقاله عنوان: تاثیر 1- متیل سیکلو پروپن بر تغییرات اتیلن میوه سیب رقم رد استارکینگ در طول دوره انبار داری نوع ارائه: پوستر نویسنده: اميني افشار*,ارشد موسي,حق شناس مسعود *گروه مهندسي توليدات گياهي و علوم باغباني، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد مهاباد، ايران عنوان همایش: كنگره علوم باغباني نوع همایش: سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي حامی: سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي زمان: 1394, دوره 9 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: اتيلن، استحکام ميوه، کيفيت پس از برداشت، وان متيل سيکلوپروپن، سيب مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير 1- متيل سيکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسيم بر خصوصيات کيفي و ماندگاري دو رقم سيبتاثير 1- متيل سيکلو پروپن و کلريد کلسيم بر افزايش طول عمر انباري ميوه رسيده سبز زيتون رقم "ميشن"ارزيابي اثر کاربرد 1- متيل سيکلو پروپن بر خواص فيزيکوشيميايي گوجه فرنگي رقم ”راپسونا“بررسي اثر 1- متيل سيکلو پروپن و نانو زئوليت هاي حاوي پرمنگنات پتاسيم و تيمار توام آنها در افزايش ماندگاري و کيفيت سيب قرمز و زرد لبنانيتاثير اتيلن و 1- متيل سيکلوپروپن بر عمر انبارماني ميوه انار رقم 'ملس يوسف خاني' مقالات همایشی مرتبط: تاثیر اتیلن و 1- متیل سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم "ملس یوسف خانی"تاثیر سطوح مختلف تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیتکاربرد 1- متیل سیکلوپروپن (1MCP) در کنترل ضایعات و افزایش مدت انبارداری سیبروش های نوین کاربرد جاذب اتیلنارتباط بین میزان آنتوسیانین و رنگ پوست میوه در چند رقم سیب قرمز رنگ ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی بازدید یکساله 86 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی