مشخصات مقاله

عنوان: 

نقش آنتوسيانين در کنترل پوسيدگي پس از برداشت و کيفيت فيزيک و شيميايي کيوي (Actinidia deliciosa) در سردخانه

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: افشاري پور مهديه,پاك كيش زهرا*
 
 *بخش علوم باغباني، دانشکده کشاورزي، دانشگاه شهيد باهنر کرمان، کرمان، ايران
 
عنوان همایش: كنگره علوم باغباني
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی: سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1394دوره 9
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آنتوسيانين، کيوي، تغييرات بيوشيميايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 68   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی