برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر غلظت های مختلف پتاسیم محلول غذایی بر ظرفیت فتوسنتزی توت فرنگی رقم سلوا

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: حق شناس مسعود*,ارشد موسي,نظري دلجو محمدجواد
 
 *گروه مهندسي توليدات گياهي و علوم باغباني، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد مهاباد، مهاباد، ايران
 
عنوان همایش: كنگره علوم باغباني
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1394دوره 9
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: رنگيزه هاي فتوسنتزي، پتاسيم محلول غذايي، هدايت روزنه اي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 49   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی