مشخصات مقاله عنوان: اثر کلریدکلسیم و سولفات روی بر عملکرد، سفتی و میزان ویتامین ث قارچ دکمه ای نوع ارائه: پوستر نویسنده: سراج الدين كبري*,مبلي مصطفي,حقيقي مريم *دانشگاه صنعتي اصفهان عنوان همایش: كنگره علوم باغباني نوع همایش: سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي حامی: سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي زمان: 1394, دوره 9 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: روي، کلريد کلسيم، قارچ دکمه اي، ويژگي هاي کيفي مقالات نشریه ای مرتبط: علیت ارسطویی از منظر توماس آکوئینیجایگاه علیت سینوی: بررسی تاریخیانواع مختلف علیتعلیتنوآوری های ابن سینا در مساله علیت مقالات همایشی مرتبط: تاثیر سولفات آهن و سولفات منگنز بر عملکرد و کیفیت قارچ دکمه ایاثر پوشش ژل آلوئه ورا به همراه عصاره گیاه گزنه بر روی عمر نگهداری قارچ خوراکی دکمه ای در شرایط سردبررسی خواص فیلم حاوی عصاره چای سبز و تاثیر آن در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ایخواص سمیت سلولی و آنالیز شیمایی عصاره و فرکشن هایی از قارچ خوراکی دکمه ایاثر خاک پوششی بر عملکرد و میزان پروتئین قارچ دکمه ای Agaricus bisporus رشد یافته در بسترهای مختلف ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 92 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی