برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی پراکنش اسیدهای چرب ضروری در منابع غذایی گیاهی و حیوانی با هدف کاهش مصرف روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلا

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: پژمان مهر پيمانه*,فرهنگي مهرداد,نيكنام شيراز امير
 
 *دانشکده کشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه تهران، گروه شيلات، کرج
 
عنوان همایش: همايش ملي توسعه و پرورش ماهيان سرد آبي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و پرورش كشاورزي
زمان:  1392دوره 2
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسيد چرب، HUFA، قزل آلاي رنگين کمان،روغن هاي گياهي، EPA,DHA
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 84   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی