مشخصات مقاله عنوان: اثر سطوح مختلف انرژی قابل هضم در جیره بر عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان نوع ارائه: مقاله نویسنده: علامه سيدكمال الدين*,صادقيان مجيد *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي، استان اصفهان عنوان همایش: همايش ملي توسعه و پرورش ماهيان سرد آبي نوع همایش: سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي حامی: سازمان تحقيقات آموزش و پرورش كشاورزي زمان: 1392, دوره 2 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: قزل آلاي رنگين کمان، انرژي قابل هضم، نسبت انرژي به پروتئين مقالات نشریه ای مرتبط: مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذاییحساسیت برخی میکروارگانیسم ها به اسانس کاکوتی کوهیمطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس و عصاره متانولی کاکوتی کوهی بر برخی از باکتری های بیماری زااثر ضدمیکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری های بیماری زای غذاییتاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست مقالات همایشی مرتبط: تاثیر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر عملکرد رشد و قابلیت هضم بچه ماهی قزل آلای رنگین کمانبررسی و شناسایی انگل های جدا شده از ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشیبیماری های اصلی ماهی قزل آلای رنگین کمان در سیستم پرورش مدار بستهتاثیر سطوح مختلف تفاله زیتون جیره بر رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)تغییرات سطح هورمونی کوتیزول خون بهنگام استرس در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 474 آخرین های بلاگ دسترسی رایگان به مجموعه داده هابررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برق ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی