مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر سطوح مختلف انرژي قابل هضم در جيره بر عملکرد ماهي قزل آلاي رنگين کمان

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: علامه سيدكمال الدين*,صادقيان مجيد
 
 *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي، استان اصفهان
 
عنوان همایش: همايش ملي توسعه و پرورش ماهيان سرد آبي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی: سازمان تحقيقات آموزش و پرورش كشاورزي
زمان:  1392دوره 2
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: قزل آلاي رنگين کمان، انرژي قابل هضم، نسبت انرژي به پروتئين
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 85   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی