برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

نقش نیترات پتاسیم بر افزایش ویژگی های کیفی میوه پسته (Pistacia vera L.) رقم اوحدی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: توكلي مهين*,پاك كيش زهرا
 
 *بخش علوم باغباني، دانشگاه شهيد باهنر کرمان
 
عنوان همایش: همايش ملي فناوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پسته، ويژگي هاي کيفي، نيترات پتاسيم
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 224   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی