برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

کاربردها و فرصت هاي فناوري هاي نوين اطلاعات و ارتباطات در صنايع غذايي وکشاورزي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: صمدي سعيد*
 
 *گروه ماشين آلات صنايع غذايي، پژوهشکده علوم و صنايع غذايي
 
عنوان همایش: همايش ملي فناوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اينترنت، صنايع غذايي، فناوري اطلاعات، WSN ،RFID
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 43   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی