برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي خواص فيزيکو شيميايي شيره انگور

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: صداقتي رضا*,بصيري شادي,شفافي زنوزيان مسعود
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار
 
عنوان همایش: همايش ملي فناوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: انگور، اسيديته، رطوبت، PH
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 136   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی