برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

کاربرد نانو کامپوزيت ها براي افزايش عمر نگهداري مواد غذايي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: بصيري شادي*
 
 *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي، خراسان رضوي
 
عنوان همایش: همايش ملي فناوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: عمر نگهداري، کامپوزيت، نانوتکنولوژي، مواد غذايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 78   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی