برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي بخارپز كردن برخي سبزيحات بر ميزان نمك هاي نيترات و نيتريت طي زمان نگهداري

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ترابي سيدشهاب الدين*,بقايي هما,علي پور زرين تاج
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد دامغان، گروه علوم و صنايع غذايي، دامغان، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي فناوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: سبزيجات، غلظت نيترات و نيتريت، بخارپز
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 82   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی