برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر صمغ هاي بومي بر بهبود خواص رئولوژيکي کيک روغني

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شرفي سميه*,آريان فر اكرم*,شيخ الاسلامي زهرا
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامي، قوچان، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي فناوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: صمغ قدومه شهري، صمغ قدومه شيرازي، سفتي بافت، ويسکوزيته خميرابه، کيک روغني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 96   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی