برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر برخی از عناصر غذایی ماکرو و میکرو بر خواص کمی و کیفی انگور بیدانه در قزوین

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مستشاري (محصص) مهرزاد*
 
 *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي قزوين
 
عنوان همایش: همايش ملي انگور
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1391دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: عناصر غذايي، انگور، استان قزوين
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 58   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی