برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي، ميكروبي و ماندگاري نوشيدني بر پايه عصاره نيشكر خوزستان

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: جلالوند مريم,لبافي محسن*
 
 *گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي، پرديس کشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه تهران، کدپستي 77871-31587
 
عنوان همایش: سمينار كارخانه هاي قند و شكر ايران
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سمينار كارخانه هاي قند و شكر ايران
زمان:  1394دوره 36
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: عصاره نيشكر، نوشابه نيشكر، فعاليت آنتي اكسيداني، ارزيابي حسي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 73   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی