برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

کاربرد پس از برداشت اسانس های میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم «پوست قرمز طارم»

نوع ارائه: سخنراني
نویسنده: غفوري مهشيد*,سليماني علي,ربيعي ولي
 
 *دانشگاه زنجان، زنجان
 
عنوان همایش: كنگره علوم باغباني
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1394دوره 9
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ميوه انار، اسانس، پس از برداشت، انبارماني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 59   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی