برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مطالعه ی قابلیت کاربرد انرژی فراصوت در سرعت بخشی به فرایند خشک شدن برگ چای

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: يگانه رضا*,باباگل تبار راضيه,صلواتيان سيدبابك,حسين پور عادل
 
 *گروه مکانيک ماشينهاي کشاورزي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه ايلام
 
عنوان همایش: كنفرانس ملي چاي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: چاي، خشك كردن، فراصوت، زمان خشك شدن، نرخ خشك شدن
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 68   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی