برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و بررسی اثر فرمولاسیون بر کاهش بیاتی آن

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: نظري زهرا*,صداقت ناصر,كوچكي آرش
 
 *دانشكده کشاورزي، دانشگاه فردوسي مشهد
 
عنوان همایش: كنفرانس بين المللي پژوهش در علوم و تكنولوژي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي
حامی:  موسسه مدیران ایده پردازان پایتخت ایلیا، انجمن اقتصاد و انرژي
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: کيک کم کالري،پخت به روش مايكروويو، امولسيفاير، صمغ، نشاسته
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 109   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی