برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر غلظت های مختلف پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: حسيني مرجان السادات*,ابراهيمي مرتضي,صمصام پور داوود
 
 *گروه باغباني، دانشکده کشاورزي، دانشگاه هرمزگان
 
عنوان همایش: سمپوزيوم ملي ميوه هاي ريز
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  دانشگاه بوعلي همدان
زمان:  1395دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: توت فرنگي، پس از برداشت، پوتريسين، عمر انبارماني، ويتامين C
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 44   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی