برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر سطوح مختلف نيتروژن در محلول غذايي بر کيفيت ميوه ارقام مختلف توت فرنگي کشت شده در شرايط هيدروپونيک

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: آتشكار محمد*,قاسم نژاد محمود,بخشي داوود,الفتي جمالعلي
 
 *گروه علوم باغباني، دانشگاه گيلان، رشت
 
عنوان همایش: سمپوزيوم ملي ميوه هاي ريز
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  دانشگاه بوعلي همدان
زمان:  1395دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: توت فرنگي، هيدروپونيک، نيتروژن، مواد جامد محلول، طول ميوه
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 105   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی