مشخصات مقاله عنوان: اثر تیمار پوتریسین بر عملکرد و ویژگیهای کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا نوع ارائه: مقاله نویسنده: خادمي اورنگ*,اكبري علي * گروه باغباني، دانشکده کشاورزي، دانشگاه شاهد، تهران عنوان همایش: سمپوزيوم ملي ميوه هاي ريز نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: دانشگاه بوعلي همدان زمان: 1395, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: آنتي اکسيدان، پوتريسين، توت فرنگي، عملکرد، کيفيت مقالات نشریه ای مرتبط: استاندارد توت فرنگيتاثير نيتريک اکسيد و پوتريسين بر خواص کيفي و عمر پس از برداشت ميوه توت فرنگي رقم ’سلوا‘تاثير کاربرد پس از برداشت پوتريسين بر افزايش عمر انبارماني و حفظ کيفيت ميوه کيوي رقمارزيابي و انتخاب رقم مناسب توت فرنگي براي کشت در فضاي آزاد در استان کردستان (مقاله کوتاه علمي)تاثير محلول پاشي برگي ساليسيليک اسيد بر خصوصيات کيفي ميوه توت فرنگي رقم کاماروسا (Fragaria x annanasa cv. Camarosa) مقالات همایشی مرتبط: اثر کاربرد پوتریسین بر برخی ویژگیهای فیزیک و شیمیایی میوه توت فرنگی رقم کاماروساتاثیر غلظت های مختلف پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگیتأثیر محلول پاشی اسید آبسیزیک و کلریدکلسطم بر برخی ویژگیهای توت فرنگی رقم کاماروسابررسی مورفولوژیکی برخی از ارقام توت فرنگیبهبود اندازه و رنگ میوه توت فرنگی رقم کاماروسا با محلول پاشی اسید آبسیزیک و کلرید کلسیم بازدید یکساله 75 آخرین های بلاگ احساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندجدیدترین سرویس های اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمیآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی