نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی اثرات افزایش مقادیر مختلف پونه به جیره بر بازدهی غذا و عملکرد گله در جوجه های گوشتی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: فراهي علي,جاوداني حسين*,شهابي آرمان
 
 *
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
چکیده: 

به منظور بررسي اثرات مقادير مختلف پونه افزوده شده به جيره بر بازدهي جوجه هاي گوشتي چهار جيره به ترتيب محتوي مقادير 0% و 4% و 7% و 10% پودر پونه به مدت شش هفته در اختيار جوجه هاي گوشتي قرار گرفت، در اين ازمايش 240 قطغه جوجه خروس يک روزه گوشتي سويه تجاري راس در سن هشت روزگي به چهار تيمار (هر تيمار شامل پنج تکرار به ظرفيت دوازده قطعه جوجه) تقسيم و تيمارها پنج هفته (تا 43 روزگي) به ترتيب با جيره محتوي 0% و 4% و 7% و 10% پودر پونه تغذيه شدند...

 
کلید واژه: پونه، بازدهي غذا، جوجه هاي گوشتي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 73   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی