برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia) در دو جهت شمالی و جنوبی در منطقه شاه جهان اسفراین

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: رحماني وحيد بهارك*,مهدوي محمد,متولي زاده كاخكي عليرضا
 
 *دانشگاه آزاد واحد نور
 
عنوان همایش: كنفرانس بين المللي پژوهش در علوم و تكنولوژي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي
حامی:  موسسه مديران ايده پردازان پايتخت ايليا، انجمن اقتصاد و انرژي
زمان:  1394دوره 2
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: چاي کوهي، خصوصيات فيزيکي و شيميايي خاک، اسانس، ترکيبات شيميايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 54   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی