مشخصات مقاله عنوان: کاربرد اسانس های روغنی گیاهی برای مقابله با میکروارگانیسم های عامل فسادر در فراورده های سوسیس و کالباس نوع ارائه: مقاله نویسنده: جانقرباني شايسته*,اطرشي محمود,رياحي نيا شهرام * عنوان همایش: كنفرانس بين المللي پژوهش هاي نوين در علوم كشاورزي و محيط زيست نوع همایش: سازمان ها و مراکز غير دولتي حامی: موسسه مديران ايده پردازان پايتخت ايليا، انجمن اقتصاد و انرژي زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: مواد موثره، ميکروارگانيسم، سوسيس و کالباس مقالات نشریه ای مرتبط: ميکرواستخراج نيتروز آمين ها در نمونه هاي سوسيس و کالباس موجود در بازار تهران و تعيين مقدار آن ها با استفاده از کروماتوگرافي گازي- اسپکترومتري جرميتاثير عملکرد آنتي اکسيدانهاي BHT، BHA و TBHQ در پايداري بخش چرب و مدت نگهداري سوسيس و کالباس هاي حرارت ديده و خامبررسي توليد كنسرو سوسيس و تغييرات فيزيكوشيميايي آن در مراحل فرايند و نگه داريتاثير نايسين بر خصوصيات ميکروبي، شيميايي و حسي کالباس هاي امولسيوني بسته بندي شده تحت خلاءويژگي هاي ميکروبي و بيوشيميايي سوسيس تخميري تهيه شده از گوشت ماهي کپور معمولي با تکنيک تلقيح انکوباسيون مقالات همایشی مرتبط: تعیین وجود بافت های غیر مجاز به روش هیستولوژیکی در انواع سوسیس و کالباس عرضه شده در شهرهای تبریز و خوی و ارتباط آن با فرمولاسیون فرآورده در سال 1394-1393بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس آویشن دنایی، آویشن خوزستانی و مرزه بختیاری بر ممانعت از رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت خام مرغ و سوسیس مرغمعرفی، نحوه فعالیت و کاربرد اسانس های روغنی در مواد غذاییتوسعه کراکرماهی یک رویکرد نوآورانه به یک محصول سنتیبررسی اثر فیبر رژیمی گندم بر روی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ بازدید یکساله 60 آخرین های بلاگ با LUDWIG مقاله بهتری بنویسیماحساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناروابط اصطلاحات در پردازش زبان طبیعیکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی