برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

کاربرد اسانس های روغنی گیاهی برای مقابله با میکروارگانیسم های عامل فسادر در فراورده های سوسیس و کالباس

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: جانقرباني شايسته*,اطرشي محمود,رياحي نيا شهرام
 
 *
 
عنوان همایش: كنفرانس بين المللي پژوهش هاي نوين در علوم كشاورزي و محيط زيست
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي
حامی:  موسسه مديران ايده پردازان پايتخت ايليا، انجمن اقتصاد و انرژي
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: مواد موثره، ميکروارگانيسم، سوسيس و کالباس
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 60   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی