برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي کيفيت گوشت جوجه هاي گوشتي تغذيه شده با سطوح مختلف سنگروويت (فيزيولوژي دام و طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: باقرپور و.س*,جعفري آهنگري ي.,هاشمي س.ر.,تربتي نژاد ن.م,مستاني ر.
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي، گرگان
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پايداري اکسيداتيو، جوجه گوشتي، سنگروويت، کيفيت گوشت
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 76   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی