برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر استفاده از پودر تخم گشنیز و ریشه زنجبیل در جیره بر عملکرد رشد و صفات لاشه جوجه های گوشتی (فیزیولوژی دام و طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شريفي سوقه ي.*,مسلمي پور ف.,مقصودلو ش,بيات كوهسار ج
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: جوجه گوشتي، گياهان دارويي، عملکرد، صفات لاشه
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 156   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی