برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثرات نانو و میکرو ذرات کپسوله عصاره الکلی نعناع فلفلی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی (فیزیولوژی دام و طیور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مخدوم م.*,صمدي ف.,دستار ب.,جعفري س.م.
 
 *دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: جوجه هاي گوشتي، عصاره نعناع فلفلي، کيفيت گوشت، ميکرو و نانو ذرات کپسوله شده
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 62   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی