برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثرات استفاده از پودر فلفل سياه بر عملکرد رشد و خصوصيات لاشه جوجه هاي گوشتي (فيزيولوژي دام و طيور)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: آفتابي ط.,مسلمي پور ف.*,مقصودلو ش,غلامعلي پورعلمداري ا.
 
 *گلستان، گنبد کاووس، خيابان شهيد فلاحي، بلوار بصيرت، دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش پژوهش هاي نوين در علوم دامي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه بيرجند
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: جوجه هاي گوشتي، خصوصيات لاشه، عملکرد، فلفل سياه
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 116   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی