برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي تاثير پرتودهي گاما بر روي فلاونوئيدها و فعاليت آنتي اکسيداني عصاره هيدروالکلي نعناع فلفلي (.Mentha piperita L)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ديني سالومه,فاطمي فائزه*,رضايي محمدباقر,دادخواه ابوالفضل,دباغ رضا
 
 *پژوهشکده علوم هسته اي، پژوهشگاه علوم و فنون هسته اي، تهران، ايران
 
عنوان همایش: كنفرانس زيست شناسي ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه شهيد باهنر كرمان، انجمن زمين شناسي ايران
زمان:  1391دوره 17
 
 
چکیده: 

هدف: اثرات پرتودهي گاما به عنوان روش نوين ضدعفوني روي خاصيت آنتي اکسيداني و محتواي فلاونوئيدي عصاره هيدروالکلي نعناع فلفلي (Mentha piperita L.)، براي اولين بار در ايران مورد بررسي قرار گرفت.
روش تحقيق: بدين منظور، بخش هاي هوايي نعناع فلفلي ايراني را با منبع کبالت
60 تحت دزهاي 0، 10 و 25 کيلوگري پرتودهي شدند. ...

 
کلید واژه: نعناع فلفلي، عصاره هيدروالکلي، فلاونوئيد، خاصيت آنتي اکسيداني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 71   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی